Welcome!

Hello!
Ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha már elolvasol el bejegyzést, légyszi kattinst a kommentálhatnékom van :) gombbra és külddj egyet, mert nincsenek kommentárjaim, így azt se tudom, van-e értelme, hogy ezt a lapot szerkesztem (gondolom nincs)... :P:P

2008. júl. 11.

From Balaton

Mint látjátok, a blog új hátteret kapott és a szövegdobozok is át lettek koreografálva.
Most a Balcsiról írok, laptopról, így nem lesz egy hosszú bejegyzés. Szóval dióhéjban:
Az első három nap itt bolt Tina is és annyi GG-t néztünk, hogy más életében ennyit nem nézte. Az első nap óriási hullámok voltak, így vagy 1,5 h-t bennt voltunk a vízben. Másnap lejött Kati és a nagymamám is, azaz apu anyuja, ÉDOnagyi... Persze Tüncivel SZSZ-t néztünk, így nem sokat beszéltünk velük, de jól elvoltunk. Még aznap elmentünk Siófokra és jól elvoltunk a mosmár ex Beach House-n, a Coce Club-n... Majd részletezem otthonról. Előző nap voltunk a Zolinál, ahol a nagyon tejszínes Pina Colada elárasztott minket.
Aztán következő nap csak dögődtünk. Igazából a tegnap volt a legzsúfoltabb
Reggel 6-kor keltünk és indultunk Bp-re, mert a Meseposta megnyitója volt, ahol anyunak vetélkedőt kellett csinálnia. Ármin és én voltunk a csapatkapitányok, persze Árminék csapata nyert. A mai Népszabadságban benne van az uncsitesóm, és egy anyu által írt cikk fele, ha valakit érdekelne. Aztán miután mergettem 4 gombóc fagyit elmentünk Székesfehérvárra, ahol a nagymamám lakik és ettünk, meg minden... Aztán irány a fekvő katona, ahol pedig a húgom lépett fel a Continental KIDS-sel. Nagyon ügyesek voltak. Itt van egy pár kép és videó az elmúlt napokról:

Ezen a képen Tina és én vagyunk, egy CokeClub felirat alatt, de csak ha nagyon koncentrálsz, akkor látsz minket... XD

Nincsenek megjegyzések: