Welcome!

Hello!
Ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha már elolvasol el bejegyzést, légyszi kattinst a kommentálhatnékom van :) gombbra és külddj egyet, mert nincsenek kommentárjaim, így azt se tudom, van-e értelme, hogy ezt a lapot szerkesztem (gondolom nincs)... :P:P

2008. jún. 15.

Nos, a Nyaram így néz ki, többnyire megjegyzésekkel.
Persze azt is leírom, amikor nincs ott a húgom, mert táborozik.
Júni 14-15: hugomnak egy szülinap
Júni 16-20: Lillának tábor
Júni 18-22: Velence
Júni 19: István, a király
Ez úgy néz ki, hogy hétfő-kedd: Lillu táborba megy, aztán másnap anyu Velencére, 19-én én elmegyek a Társulatos István, a királyra, Apu pedig kimegy Velencére. Aztán pénteken jön vissza Lilla a táborából, én 4:30 -ra megyek suliba, mert tanévzáró van. Ott verset kell mondanom. Másnap Lillával kivonatozunk Anyuékhoz, vasárnap együtt jövünk vissza.
Júni 23-29: Döglődés ( De elvileg 29-én elmegyünk Vidámparkba és 28-án táncfellépés Mogyoródon)
Júni 30-Júli 13: Lilla elmegy a Conti kids-sel énekelni turnéra...
Júli 7-13: Balatonvilágos
Mivel a húgom nem jön, ezért így fog kinézni: Tina meg Oxi lejönnek velünk, de Tina 8-án elmegy egy másik táborba. Íg marad 2. Azt a napot, amikor Tona ott lesz már gondosan megterveztük. Fürdőruciba megyünk le és fürdünk, aztán beülünk Szívek szállodáját nézni és 4 részenkénk lemegyünk fürdeni. Mivl egy évad 18 órás, azért malószínűleg csak a 6. évadra futja majd, de mivel az DivX-en van, nem biztos, hogy a lejátszó megtud birkóznik vele, mármint az ottani lejátszó. Ezért elvisszük, a szerintünk legjobb, azaz az 5. évadot is, és ha elfogyna a DVD, akkor a 3.-at nézzük, a 2-5. évad eedeti. Az első nincs meg, de ha mglesz, akkor azt nézzük meg... Aztán másnap lejön Tina anyukája Tináért, eltöltünk egy boldog napot, sok fürdéssel és kajálással, aztán Tina elmegy. Így Oxival leszek kettesben. Szerdán sélután lemegyünk Siófokra, sétálunk, stb. Aztán a csütörtöki koncertre legyen az bármi, lemegyünk és megnézzül. Tavaj Christalon voltunk, előtte Hooligans koncert volt, az előtti évben semmi olyan nem volt, amiért érdemes lett volna lemenni, vagyis hát utáltuk a zenekart, aztn az előtti évben Neotons koncert volt. Ennyi.
Aztán még egy hét döglődés:
Júli 14-18
Júli 19-26 : Káp tábor, ahol idén már félig rendező leszek. De nem lesz ottr se Szabi se Ármin, úgyhogy majd megdöglök az unalomtól, már, ha lesz időm rá. Mondjuk ott lesz Zsoffka, szóval lesz kivel ellenni.
Júli 22- 26 : Lillának Gyülis Gyerektébor
Júli 27: szabadnap
Júli 28-29 : Kapolcs ( Művészetek völgye)
Itt egy nagy szünet jön legközelebb:
Augusztus 11-16 :Ifi tábor
Ez új lsz, még nem volt ilyen tábor...
Aztán jön az dreamweek...
Aug 21-28 : Matek és gólyatábor
Nagyon vicces lesz. Új iskolai színdarab lesz, a Dzsungel könyvét csináljuk meg, ezért készülgetünk rá matektáborban, amig a többiek matekoznak XDXD.... Aztán gólyában werker leszek, ami annyit takar, hogy csicska... de nem baj, mert csak a felettem levőkenk kell mmindenhol pattognom, a gólyáknak én dirgálok :P:P Ez főőlegazért vicces, mert nem csak 3 évvel fiatalabb, hanem egy évvel idősebbek is lesznek, ráadásba sokakat ismerek is. Tök jó lesz... Nagyon várom már.
Viszot evvel be is záródik a szünet. És semmi nem lesz utána... Nem baj, ez jó zárás lesz...
Ennyit az én nyaramról...





Nincsenek megjegyzések: